fredag 23 mars 2018

50 tusen till SOS Barnbyar!

Vilken härlig milstolpe jag nådde den här veckan! 50 tusen kronor insamlade till SOS Barnbyar. Det ger världens kick att fortsätta hålla på med bloggandet och vloggandet.

Stort tack till alla som bidragit!!!! 🤗


Tack alla ni som nu bidragit! Nu är vi över 50 tusen kronor insamlat. Om du gillar det jag skriver och filmar och vill uppmuntra mig att fortsätta, så stöd min insamling till SOS Barnbyar – den gör skillnad!

Det finns milstolpar och så finns det punkter där man når upp till något som är lite mer. Om jag inte blandar in stora händelser i familjen utan håller mig till mig själv var en sådan när jag vann min första större schacktävling en annan när jag i samma spel tog en IM-inteckning. Det finns flera andra höjdpunkter därifrån. Breddar jag perspektivet kanske, trots att jag tog det med en axelryckning, en annan sådan punkt var när jag kom in på Handels eller när jag sedan fick utbyte på toppuniversitet i USA. Fast gladast blev jag när jag något år tidigare kom in på journalistlinjen, som jag senare hoppade av. Första jobbet, första chefsjobbet och så lite annat sådant ryms också på listan, tror jag. Kanske några av mina bättre löparlopp. Nej, de är verkligen inget att skryta i en bredare krets om men just därför var höjdpunkterna där desto viktigare för mig.

Investerarlivet och tillvaron som bloggare har också gett en del sådana där ögonblick. Fast det är för det mesta roligt på ett annat sätt. Socialt genom att träffa spännande människor. Lärorikt är det också. Plus förstås spännande i den ständiga jakten på resultat. Ögonblick däremot vet jag inte. Förutom på ett område. När bloggandet och vloggandet ger resultat i form av insamlingen till SOS Barnbyar.

Jag blir så genuint glad när det kommer in pengar, så ni skulle bara veta. Då känns det som om jag verkligen lyckats med något. Det är ju en lite knäpp syssla att lägga så mycket tid på bloggande och vloggande som jag gör. Även om det mesta är kvälls och nattetid med inläsning på tunnelbanor och liknande, så kan jag ändå få dåligt samvete för att det tar tid från annat som på olika sätt känns viktigare. Därför känns det där med att det finns ett syfte så centralt. Något att sträva efter.

Det är verkligen inte intäkterna från skrivuppdragen eller de enstaka reklamgiggen. De räcker numera för att täcka kostnaderna men vore jag rationell skulle jag i så fall jobba mer eller lägga tiden enbart på investeringarna. Insamlingen till SOS Barnbyar däremot, den ger verkligen en kick. Vi, jag och min fru, har stöttat SOS Barnbyar själva i många herrans år men nu har jag levlat upp till en ny nivå som min son skulle säga.

Så verkligen och från hjärtat – ett riktigt stort tack till alla er som bidragit! Nu är nästa mål 100 tusen!

Jacob Henriksson, Gottodix


2 kommentarer:

 1. Hej
  Ursäkta mig, men bara för att berätta att vi är ett företag på plats och vi erbjuder pengar kredit till alla seriösa och ärliga människor för att öka sin verksamhet eller göra ett köp. Räntan är 3% per år.
  För mer information, vänligen kontakta oss via e-post eller WhatsApp.

  Epost: simondurochefort@gmail.com
  WhatsApp: + 33756949346

  SvaraRadera
 2. Hej, jag är NIRA SHALOM, jag är här ute för att sprida de goda nyheterna till hela världen om hur jag fick tillbaka min ex-kärlek. Jag blev galen när min kärlek lämnade mig till en annan tjej förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för Baba Wale da Wiseman, den stora budbäraren, berättade jag mitt problem för Baba Wale om hur min ex-kärlek lämnade mig och också hur jag behövde få jobb i ett mycket stort företag. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe där jag kommer att få mitt hjärta utan någon biverkning. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter att det hade gjorts, Under de närmaste två dagarna ringde min kärlek till mig i telefon och sa ledsen för att jag levde mig innan nu och även nästa vecka efter att min kärlek kallade mig till ber om förlåtelse, jag kallades till intervju i mitt önskade företag om jag behövde arbeta som handledare. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta detta för hela världen om hur Baba Wale hjälper mig att uppfylla min hjärtebegär. Baba Wale är specialist på all slags förtrollning och god magi. Om du behöver någon form av hjälpkontakter, Baba Wale, på följande e-postadress: babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +2348136951551 Viber +2348136951551 Tack mig senare

  SvaraRadera